Bram en Adrie Bakema

Wij komen al ruim 25 jaar als passant in jullie haven. Na een hartelijk welkom van de havenmeester, krijgen we ook nog een heel vriendelijk welkom van Jolanda en Jos van het restaurant. We waren gewend dat het restaurant altijd open was en rekenden daar dan ook op. Tot een paar jaar geleden, toen was het ineens gesloten, dus toch maar vlees uit de vriezer gehaald. Gelukkig was het vorig jaar weer open en hebben er dan ook duidelijk gebruik van gemaakt. Zo ook dit jaar (gelukkig) weer. Het zijn geweldige gastheer en -vrouw en het eten is er altijd heel lekker voor een zeer betaalbare prijs. We hopen volgend jaar weer te komen en dan zullen we zeer zeker gebruik maken van het restaurant. Het is tegenwoordig een unicum als er een betaalbaar restaurantje bij de haven aanwezig is. Als vereniging mogen jullie daar trots op zijn en wij hopen dat jullie dit koesteren.

Vriendelijke groet,

Bram en Adrie Bakema van de "Buitenbaak"

maandag 30 mei 2016 17:19
H. Liet

Dit is het eerste bericht in het gastenboek. Wij hopen dat onze gasten een plezierige tijd hebben gehad in de haven.

Uw bevindingen kunt u in het gastenboek plaatsen.

WSV de Mars

woensdag 16 maart 2016 18:00